In het centrum van Helmond is reeds 44 jaar van de Pol Motoren gevestigd.

Welkom bij van de POL Motoren

WELKOM BIJ VAN DE POL MOTOREN

 VAN DE POL – KAWASAKI- KOFFERSERVICE


 ------------------------------------------------------------------------------

VERSYS  650            VERSYS 1000           Z 1000 SX          NINJA H2  SX

Regelmatig komt het voor dat onze klanten aan 1 zijde een beschadigd koffer hebben. Om dit te vervangen Is een dure aangelegenheid omdat de koffers, kleurdelen en striping  alleen per set te bestellen zijn. Een complete kofferset komt op  786.75   euro.

Daarom leveren wij nu alle losse delen van de koffersets per zijde.

Prijzen   per     koffer             331.59     euro
              Per     kleurdeel         88.20     euro
              Per     striping            24.75     euro
              Per     slot                  24.80     euro

Dus voor 469.31   euro heb je nu een compleet koffer aan 1 zijde

 

 

Kawasaki 2022 modellen nieuws

In ons nieuwe e-magazine ontdekt u overzichtelijk het complete Kawasaki gamma voor 2022 met uiteraard ook de nieuwe Versys 650, Z650RS, Z900 SE, Z900RS SE en Ninja H2 SX SE. 

Digital magazine Kawasaki 2022 Nieuws: http://magazine.kawasakimedia.nl/kawasaki-nieuws-2022/  

 

 

EEN KAWASAKI KOOP JE BIJ EEN KAWA-SPECIALIST

44 JAAR KAWASAKI ERVARING STAAN TOT UW BESCHIKKING

DE SERVICE WAAR BRABANT OVER SPREEKT

Hier wordt motortaal gesproken...

 

1978- 2022 
 
              44 JAAR KAWASAKI DEALER
 
In het centrum van Helmond is reeds 42 jaar van de Pol Motoren gevestigd. Vanaf 1978 wordt door ons het dealerschap van KAWASAKI  vertegenwoordigd.
Door de jarenlange ervaring en specialisatie in dit geweldige merk, zien we daarom motorijders uit alle windstreken onze zaak bezoeken voor de aanschaf
van een nieuwe kawasaki of voor het onderhoud aan hun trotse bezit. In onze showroom vind u vrijwel alle  nieuwe KAWA modellen. Er is altijd een keuze uit 100
occasions van een hoogwaardige kwaliteit, welke met volledige garantie verkocht worden.
Mocht Uw keuze toch zijn gevallen op een ander merk, dan bent u bij ons ook van harte welkom.
 
De onderdelen voorziening is bij ons een prioriteit, door onze dagelijkse bestellingen bij de importeurs , zijn de onderdelen vaak de volgende dag al in huis.
 
Door onze 44 jarige sleutel ervaring, is onze werkplaats de spil van ons bedrijf.
 

We zijn uitgerust met de laatste diagnose apparatuur van de diverse motormerken.Doordat wij door de importeurs van de laatste technische updates op de hoogte worden gehouden, bent u ervan verzekerd dat het onderhoud en reparaties op een vakbekwame manier uitgevoerd worden.

Bij onze reparaties en onderhoud wordt voornamelijk gebruik gemaakt van originele onderdelen,of indien wenselijk aftermarkt delen van een hoogwaardige kwaliteit.
Wij  verzorgen het terug bouwen van de motor naar  25 of 35 KW voor de modellen waarop dit van toepassing is.

Banden worden tegen scherpe prijzen, op vakkundige manier gemonteerd.Tevens controleren we de remblokken en wiellagers, terwijl u koffie drinkt.

Wanneer u gebruik wilt maken van ons betaal gemak, verzorgen we voor u een financiering voor een nieuwe of gebruikte motor.De aanvraag wordt direct ingediend en binnen enkele minuten weten welke mogelijkheden het beste bij u passen.
Ook kunt u zelf via onze site een offerte van een financiering aanvragen.Gebruik hiervoor de button  NU motorrijden.nl

 van de pol motoren  " DE SERVICE WAAR BRABANT OVER SPREEKT "

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend.

Kawasaki Modellen 2022

SuperUser Account
/ Categorieën: Kawasaki nieuws 2022

Kawasaki pakt uit tijdens EICMA en onthult twee nieuwe modellen en toekomstplannen

De president van het recent gevormde Kawasaki Motors, Ltd. - Hiroshi Ito – bezocht de EICMA show in Milaan om nog 2 nieuwe modellen voor 2022 te onthullen en meer te vertellen over de toekomst van Kawasaki.

Nieuwe modellen

Tijdens de EICMA onthult Kawasaki, naast de al eerder onthulde Z900RS SE, Z900 SE en Z650RS, nog 2 compleet nieuwe motoren. De Ninja H2 SX en de Versys 650.

De nieuwe Ninja H2 SX is de meest geavanceerde Sport Tourer ooit! Een toonbeeld van superieure performance én dagelijkse bruikbaarheid. Aangedreven door Kawasaki Supercharged technologie is het de eerste Japanse motor ooit voorzien van het Bosch ARAS radarsysteem. De toevoeging van dit radarsysteem brengt een aantal state of the art features met zich mee, waaronder: Adaptive Cruise Control, Forward Collision Warning en Blind-Spot Detection.

Last but not least is ook de meest populaire motor in zijn klasse, de Kawasaki Versys 650 geheel vernieuwd voor 2022. Zijn motorblok blinkt uit in souplesse en vermogensafgifte in lage en middelhoge toeren en wordt nu bijgestaan door de toevoeging van tweevoudig instelbare Kawasaki Traction Control (KTRC). In het oog springt het nieuwe design, met volledige LED verlichting en een nieuw - in vier standen verstelbaar - windscherm. Achter de nieuw ontworpen topkuip vindt men nu een prachtig 10,9cm groot TFT-display met Bluetooth verbinding.

De Toekomst

Kawasaki doet al geruime tijd intensief onderzoek naar mogelijke toekomstige brandstoffen en aandrijflijnen, waaronder HybridEV, EV en eFuels zoals waterstof.  Met het oog op de huidige ontwikkelingen en trends melde de heer Ito dat Kawasaki al in 2022 wereldwijd drie elektrische modellen zal introduceren. Het bedrijf zet zich verder in op het gebied van waterstof als brandstof door als Kawasaki Group het voortouw te nemen op het gebied van waterstofproductie, -transport, -opslag en -gebruik.

’Kawasaki blijft innoveren en de grenzen van de motormarkt verleggen. Nieuwe technologie zoals ARAS en Kawasaki SPIN op de nieuwe Ninja H2 SX zullen motorrijders meer gemak en veiligheid bieden en het rijden nog comfortabeler maken. De nieuwe modellen en onze zoektocht naar nieuwe aandrijfmogelijkheden vormen een tastbaar bewijs dat Kawasaki Motors, Ltd. blijft streven naar technologische perfectie. We willen voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van rijders en willen deze zelfs overtreffen’’ aldus Hiroshi Ito.

Vorige artikel Kawasaki introduceert nieuwe Ninja H2 SX, de meest geavanceerde Sports Tourer ooit!
Next Article Kawasaki Z Range bestaat 50 jaar, 4 nieuwe exclusieve Limited Edition modellen
Print
758 Waardeer dit artikel:
Geen waardering

Theme picker