In het centrum van Helmond is reeds 40 jaar van de Pol Motoren gevestigd.

Welkom bij van de POL Motoren

WELKOM BIJ VAN DE POL MOTOREN

 

EEN KAWASAKI KOOP JE BIJ EEN KAWA-SPECIALIST

42 JAAR KAWASAKI ERVARING STAAN U TER BESCHIKKING

 

Hier wordt motortaal gesproken...

 

1978- 2020  
 
              42 JAAR KAWASAKI DEALER
 
In het centrum van Helmond is reeds 42 jaar van de Pol Motoren gevestigd. Vanaf 1978 wordt door ons het dealerschap van KAWASAKI  vertegenwoordigd.
Door de jarenlange ervaring en specialisatie in dit geweldige merk, zien we daarom motorijders uit alle windstreken onze zaak bezoeken voor de aanschaf
van een nieuwe kawasaki of voor het onderhoud aan hun trotse bezit. In onze showroom vind u vrijwel alle  nieuwe KAWA modellen. Er is altijd een keuze uit 100
occasions van een hoogwaardige kwaliteit, welke met volledige garantie verkocht worden.
Mocht Uw keuze toch zijn gevallen op een ander merk, dan bent u bij ons ook van harte welkom.
 
De onderdelen voorziening is bij ons een prioriteit, door onze dagelijkse bestellingen bij de importeurs , zijn de onderdelen vaak de volgende dag al in huis.
 
Door onze 42 jarige sleutel ervaring, is onze werkplaats de spil van ons bedrijf.
 

We zijn uitgerust met de laatste diagnose apparatuur van de diverse motormerken.Doordat wij door de importeurs van de laatste technische updates op de hoogte worden gehouden, bent u ervan verzekerd dat het onderhoud en reparaties op een vakbekwame manier uitgevoerd worden.

Bij onze reparaties en onderhoud wordt voornamelijk gebruik gemaakt van originele onderdelen,of indien wenselijk aftermarkt delen van een hoogwaardige kwaliteit.
Wij  verzorgen het terug bouwen van de motor naar  25 of 35 KW voor de modellen waarop dit van toepassing is.

Banden worden tegen scherpe prijzen, op vakkundige manier gemonteerd.Tevens controleren we de remblokken en wiellagers, terwijl u koffie drinkt.

Wanneer u gebruik wilt maken van ons betaal gemak, verzorgen we voor u een financiering voor een nieuwe of gebruikte motor.De aanvraag wordt direct ingediend en binnen enkele minuten weten welke mogelijkheden het beste bij u passen.
Ook kunt u zelf via onze site een offerte van een financiering aanvragen.Gebruik hiervoor de button  NU motorrijden.nl

 van de pol motoren  " DE SERVICE WAAR BRABANT OVER SPREEKT "

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend.

Kawasaki Modellen

VERSYS 1000
SuperUser Account
/ Categorieën: Kawasaki Nieuws

VERSYS 1000

De succesvolle Versys 1000 heeft een dynamisch design, volledig elektronisch gestuurde gaskleppen en is voorzien van traction control, power modes, cruise control, LED verlichting en Cornering Management Function. Naast de ‘standaard’ Versys 1000 is er de exclusieve SE versie met écht alles erop en eraan zoals standaard: KECS elektronische adaptieve vering, LED Cornering Lights, een Dual-Direction Quickshifter, TFT Display met Smartphone Connectiviteit, verwarmde handvatten en handkappen. Voor de Versys 1000 zijn er Touring Edition pakketten beschikbaar met exclusieve mono-key koffers die de Touring capaciteiten van de Versys 1000 benadrukken.

Vorige artikel New Kawasaki W800
Next Article VULCAN S
Print
823 Waardeer dit artikel:
Geen waardering

Theme picker

NieuwsPrijs bekend nieuwe Kawasaki Ninja 1000SX

De nieuwe Ninja 1000SX is de grondlegger van het moderne Sport Touring segment en biedt superbike performance met het comfort van een tour machine. Naast alle motorische vernieuwingen en de dynamischere styling biedt de nieuwe Ninja 1000SX meer comfort, cruise control, quickshifter, geïntegreerde rijmodi, een TFT-kleurendisplay en smartphone connectiviteit. Met dit rijke aantal vernieuwingen is de Sport Tourer klaar voor 2020.

 

Het soepele en krachtige 1.043cc 4-in-lijn blok met 111 Nm koppel is compleet vernieuwd en uitgerust met elektronische gaskleppen voor een nog soepelere gasresponse. Het blok wordt verder ondersteund door moderne features zoals Elektronische Cruise Control, een standaard Quick Shifter, 4 Geïntegreerde rijmodi met een combinatie van KTRC- en Power Modes, Intelligent antiblokkersysteem en Kawasaki’s unieke Cornering Management functie.

 

Ondanks zijn scherpe design en sportief stuurgedrag zijn lange reizen een plezier op de Ninja 1000SX.

Met de dikkere zadels en een nieuw ontworpen, in vier standen verstelbaar, windscherm is het comfort nog verder verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Met het oog op langere reizen zijn er onder andere een mono-key koffer set, verwarmde handvatten en een USB aansluiting als accessoire verkrijgbaar.

 

Medio februari staat de Ninja 1000SX bij de Kawasaki dealer in de showroom vanaf €15.849,- in de kleuren:

 

·        Emerald Blazed Green / Metallic Carbon Gray / Metallic Graphite Gray

·        Pearl Blizzard White / Metallic Carbon Gray / Metallic Spark Black

·        Metallic Graphite Gray / Metallic Diablo Black (vanaf €16.049,-)

 

Sport en Touring; de 2020 Ninja 1000SX is met recht een sportieve machine en reismotor in één.

 

 

Kawasaki maakt prijzen bekend van de 2020 Ninja 650

 

De Ninja 650, één van Kawasaki's meest gewilde machines in het middelzware sport tour segment, is compleet vernieuwd voor 2020 en krijgt een geheel nieuw design, een sterker middengebied, een prachtig 10,9 cm TFT kleuren display met smartphone connectiviteit en LED verlichting.


De volledig vernieuwde Ninja 650 behoudt het "Fun, Style, Easy" concept van zijn voorganger en combineert sportieve prestaties met dagelijkse bruikbaarheid. De 650cc parallel Twin-motor die uitblinkt in het lage en middelhoge toerengebied is ook leverbaar in 35 kW, voor de houders van het A2 rijbewijs.


Met dit weloverwogen pakket aan updates en innovaties is de populaire Ninja 650 klaar voor de toekomst.


De nieuwe Ninja 650 staat medio januari bij de Kawasaki dealer in de showroom voor de introductieprijs vanaf € 8.599,- in de kleuren:


• Metallic Spark Black (€ 8.599,-)

• Pearl Flat Stardust White / Metallic Flat Spark Black (€ 8.699,-)

• Lime Green / Ebony - KRT Edition (€ 8.699,-)