In het centrum van Helmond is reeds 40 jaar van de Pol Motoren gevestigd.

Welkom bij van de POL Motoren

WELKOM BIJ VAN DE POL MOTOREN

 VAN DE POL – KAWASAKI- KOFFERSERVICE


 ------------------------------------------------------------------------------

VERSYS  650            VERSYS 1000           Z 1000 SX          NINJA H2  SX

Regelmatig komt het voor dat onze klanten aan 1 zijde een beschadigd koffer hebben. Om dit te vervangen Is een dure aangelegenheid omdat de koffers, kleurdelen en striping  alleen per set te bestellen zijn. Een complete kofferset komt op  786.75   euro.

Daarom leveren wij nu alle losse delen van de koffersets per zijde.

Prijzen   per     koffer             331.59     euro
              Per     kleurdeel         88.20     euro
              Per     striping            24.75     euro
              Per     slot                  24.80     euro

Dus voor 469.31   euro heb je nu een compleet koffer aan 1 zijde.

Beste Klanten,

Door de versoepeling van de coronamaatregelen is onze winkel weer geopend op afspraak.

Alle motoren kunt U op onze site bekijken.  Mocht U interesse hebben in een motor of wilt hem komen bekijken, is dit geen probleem

Bel ons eerst even voor het maken van een afspraak.

Onderdelen kunt U afhalen,  belt U eerst even.

Onze werkplaats is normaal geopend.

Heeft U andere vragen , bel of mail ons gerust. 0492-534129   vandepolmotoren@gmail.com
Groeten     Uriel    Annie    Willie

 

 

 

EEN KAWASAKI KOOP JE BIJ EEN KAWA-SPECIALIST

43 JAAR KAWASAKI ERVARING STAAN TOT UW BESCHIKKING

DE SERVICE WAAR BRABANT OVER SPREEKT

Prijzen bekend van nieuwe Kawasaki Ninja 650

Kawasaki maakt de prijzen bekend van de Ninja 650. De succesvolle Sport Touring motor komt in 2021 in 3 nieuwe kleurstellingen en met maar liefst 2 verschillende accessoire pakketten. De nieuwe Ninja 650 staat vanaf medio december bij de Kawasaki dealer.

De Ninja 650 combineert sportieve prestaties met dagelijkse bruikbaarheid. De 650cc parallel Twin-motor blinkt uit in het lage en middelhoge toerengebied en met een weloverwogen pakket aan features en functionaliteit zoals goede windbescherming, slipper koppeling, verstelbare rem en koppelingshendel, TFT-kleurendisplay met smartphone connectiviteit is de Ninja 650 klaar voor de toekomst. De Ninja 650 is tevens leverbaar in 35 kW, voor de houders van het A2 rijbewijs.

Kleuren en prijzen:

 • Metallic Spark Black | € 8.699,-
 • Metallic Spark Black / Pearl Blizzard White | € 8.799,-
 • Lime Green / Ebony / Pearl Blizzard White (KRT edition)  | € 8.799,-

Accessoire pakketten met aantrekkelijk klantvoordeel:

 • Tourer Edition: Zijtassen, Hoog windscherm, Frame sliders, Tankpad en Kneepads. | € 799,-
 • Performance Edition: Volledig Akrapovic uitlaatsysteem, Tankpad, Smoke windscherm en een Buddyseat cover in kleur. | € 1.399,-

Prijzen bekend van de 2021 Kawasaki Versys 650

Kawasaki maakt de prijzen bekend van de Versys 650. Deze populaire alleskunner is uiteraard volledig ge-update naar de Euro 5 normen en komt in 3 nieuwe kleurstellingen. Naast de bekende “touring” accessoire pakketten, is er voor 2021 ook nog een Comfort pakket en Mobility pakket beschikbaar wat de dagelijkse inzetbaarheid van de Versys 650 nog meer versterkt. De 2021 Versys 650 staat vanaf medio december bij de Kawasaki dealer.

De Versys 650 is dankzij de comfortabele zitpositie, uitstekende bescherming van het traploos instelbare windscherm en de lage verbruikskosten uitermate geschikt voor het dagelijkse woon-werk verkeer. Daarnaast maken het koppelrijke parallel-twin motorblok, lichte Trellis buizenframe en de 17”wielen van de Versys 650 ook een zeer verfijnde en stabiele motorfiets voor de sportieve tourritten. De Versys 650 is tevens leverbaar in 35 kW, voor de houders van het A2 rijbewijs.

Kleuren en prijzen:

 • Candy Lime Green / Metallic Spark Black | € 8.849,-
 • Pearl Blizzard White / Metallic Spark Black | € 8.849,-
 • Metallic Moondust Gray / Metallic Spark Black | € 8.849,-

Accessoire pakketten met aantrekkelijk klantvoordeel:

 • Comfort: Handkappen, Tankpad en GPS steun | € 199,-
 • Mobility: Topkoffer, Handkappen, Tankpad en GPS steun | € 599,-
 • Tourer: Mono-key zijkoffers in kleur inclusief luxe binnentassen, handkappen en tankpad | € 899,-
 • Tourer+: Mono-key zijkoffers in kleur inclusief luxe binnentassen, handkappen, tankpad en luxe LED mistlampen  | € 1249,-
 • Grand Tourer: Mono-key zijkoffers in kleur inclusief luxe binnentassen, handkappen, tankpad, luxe LED mistlampen, topkoffer met rugsteun, GPS steun en 12V contactpunt  | € 1749,-

2021 Kawasaki W800 viert 55 jaar W-erfgoed

De W-modellen zijn een belangrijk onderdeel van Kawasaki's geschiedenis als motorfietsfabrikant.

In het komende seizoen viert de elegante W800 meer dan vijftig jaar motorgeschiedenis in de nieuwe Metallic Ocean Blue kleur - klaar voor nog vele jaren vol met authentieke rijervaringen.

In 2021 is het precies vijfenvijftig jaar geleden dat de oorspronkelijke W1 650 toe trad tot de Amerikaanse markt als Kawasaki's eerste ‘’grote’’ motorfiets. Het model bereikte een cultstatus in de jaren die volgden. Zo heeft de W-familie een plaats veroverd in de harten van vele liefhebbers over de hele wereld.

De basis voor de huidige W800 is het 773cc luchtgekoelde motorblok met unieke koningsas. Dit karaktervolle blok zorgt in combinatie met het 19’’ voorwiel voor een authentieke rijervaring. De engineers hebben veel aandacht besteed aan het moderniseren van de W800 zonder daarbij de authentieke uitstraling uit het oog te verliezen. Zo heeft de W800 een modern rijwielgedeelte,  goede remprestaties, rondom LED verlichting en een slipper koppeling.

Verder zijn de elementen waar de W800 zo geliefd en iconisch om is in tact gehouden zoals zijn tijdloze design, de vele verchroomde en gepolijste onderdelen, een analoge teller partij, de klassiek ogende dubbele uitlaat, dubbele achter schokdemper, ronde richtingaanwijzers en spaakwielen.

De 2021 Kawasaki W800 is beschikbaar vanaf €9.999,-.

Medio april is W800 te zien bij de Kawasaki dealer in de nieuwe kleur Metallic Ocean Blue.

Hier wordt motortaal gesproken...

 

1978- 2020  
 
              42 JAAR KAWASAKI DEALER
 
In het centrum van Helmond is reeds 42 jaar van de Pol Motoren gevestigd. Vanaf 1978 wordt door ons het dealerschap van KAWASAKI  vertegenwoordigd.
Door de jarenlange ervaring en specialisatie in dit geweldige merk, zien we daarom motorijders uit alle windstreken onze zaak bezoeken voor de aanschaf
van een nieuwe kawasaki of voor het onderhoud aan hun trotse bezit. In onze showroom vind u vrijwel alle  nieuwe KAWA modellen. Er is altijd een keuze uit 100
occasions van een hoogwaardige kwaliteit, welke met volledige garantie verkocht worden.
Mocht Uw keuze toch zijn gevallen op een ander merk, dan bent u bij ons ook van harte welkom.
 
De onderdelen voorziening is bij ons een prioriteit, door onze dagelijkse bestellingen bij de importeurs , zijn de onderdelen vaak de volgende dag al in huis.
 
Door onze 42 jarige sleutel ervaring, is onze werkplaats de spil van ons bedrijf.
 

We zijn uitgerust met de laatste diagnose apparatuur van de diverse motormerken.Doordat wij door de importeurs van de laatste technische updates op de hoogte worden gehouden, bent u ervan verzekerd dat het onderhoud en reparaties op een vakbekwame manier uitgevoerd worden.

Bij onze reparaties en onderhoud wordt voornamelijk gebruik gemaakt van originele onderdelen,of indien wenselijk aftermarkt delen van een hoogwaardige kwaliteit.
Wij  verzorgen het terug bouwen van de motor naar  25 of 35 KW voor de modellen waarop dit van toepassing is.

Banden worden tegen scherpe prijzen, op vakkundige manier gemonteerd.Tevens controleren we de remblokken en wiellagers, terwijl u koffie drinkt.

Wanneer u gebruik wilt maken van ons betaal gemak, verzorgen we voor u een financiering voor een nieuwe of gebruikte motor.De aanvraag wordt direct ingediend en binnen enkele minuten weten welke mogelijkheden het beste bij u passen.
Ook kunt u zelf via onze site een offerte van een financiering aanvragen.Gebruik hiervoor de button  NU motorrijden.nl

 van de pol motoren  " DE SERVICE WAAR BRABANT OVER SPREEKT "

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden verleend.

Kawasaki Modellen

VERSYS 650
SuperUser Account
/ Categorieën: Kawasaki Nieuws

VERSYS 650

De Versys 650 is een gevestigde naam op de Nederlandse wegen. Met een krachtig en zuinig paralleltwin-blok, een vederlicht buizenframe en instelbare voor en achtervering is de Versys 650 perfect te gebruiken voor zowel dagelijks woon-werk verkeer als sportieve tourritten. Zowel beginnende als ervaren rijders kunnen hun hart ophalen bij deze fantastische motor die tevens geschikt is voor het A2 rijbewijs. Voor de Versys 650 zijn er diverse Touring pakketten als accessoire beschikbaar met prachtige mono-key koffers.

Vorige artikel VULCAN S
Next Article Z1000
Print
1122 Waardeer dit artikel:
Geen waardering

Theme picker